Tuesday, August 23, 2011

Happy birthday kawan.

Yang paling utama sekali, happy birthday untuk kawan aku. Nur Alyaa Nazirah. Okay, sorry, sepatutnya yg first sekali assalamualaikum kan? So, Assalamualaikum.

Alyaa, kau patut rasa bangga sebab aku buat post pasal kau. HAHA. Of course laa aku buat post pasal kau kan, kau kan member terbaik aku. So, thanks jadi kawan aku. HAHA. Happy 15th birthday makcik. Kau kan dah tua, so aku perlu panggil kau makcik. Nanti kang kau kata aku tak hormat kau pulak kan? HAHA. So, ni aku nak bagi ucapan sikit kat kau.

Ehem ehem:
1)Happy Birthday Kawan.
Aku dah wish kan kat atas tadi? Takpe, aku nak wish banyak kali sebab aku tahu aku tak dapat jadi first person yang wish birthday kau. Menyesal tak call kau malam tadi. HAHA. Okay, sebenarnya, aku tak menyesal pun. HAHA *aku sedih je tak dapat jadi first person. sobsob

2)Jangan ingat trial dah habis, kau tak payah study.
Bersempena dengan tamatnya trial PMR baru-baru ini, HAHA, aku nak menegaskan kepada kau bahawa kau kena perbanyakkan lagi study kau sebab kau kena dapat 8A supaya kita boleh masuk SMART sama-sama, kan? HAHA. Kau tak ingat kau pernah cakap dengan aku dulu, kau nak masuk SMART. Kita pergi sekolah sama-sama kan? Ingat tak, ingat tak? HAHA. So, study la banyak-banyak ye. *aku sendiri tak study pandai nak nasihatkan orang lain.

3)Aku harap kau akan jadi matang suatu hari nanti.
Kau umur dah 15, tapi perangai macam budak umur 5. HAHA. Kau tak percaya ye? HAHA. Kau muhasabah laa diri kau tu sikit, sikit je, tak payah banyak. HAHA. Then kau tengok sniri sama ada, kau berperangai seperti orang matang atau taak. HAHA. Selamat bermuhasabah darling.

4)Tolonglah bezakan suara aku dan kakak aku.
HAHA. Ni yg aku takbolehbelah. Suara aku yang merdu dengan suara dia yg tak merdu langsung tu kau tak dapat beza? HAIH ==' Terasa aku. KAHKAH. Tak percaya sangat aku tengah mandi, hah, mulalah terkejut tengok kakak aku yang keluar. So, cuba-cuba lah menghafal suara aku ye.

5)Thanks sebab jadi kawan aku.
Okay, thanks gila sebab jadi kawan aku, gila. HAHA. Best gila kawan dengan kau. *okay, jangan nak kembang-kembang ye. Thank sebab kawan dengan aku. Thanks sebab selalu ajak aku lepak tak kira pagi petang or malam. Thanks sebab selalu ajak aku jalan-jalan. Thanks sebab selalu ajak aku study walaupun kau selalu tak jadi. Thanks sebab layan karenah aku. Thanks sebab selalu dengar cerita aku. Thanks sebab penuhi masa bosan aku. Okay, thanks kawan. Thanks untuk semua ya.
AKU SAYANG KAU