Saturday, February 4, 2012

Dua Ribu Dua Belas.

Assalamualaikum.
Waalaikumsalam.

2012, assalamualaikum.
Fine taknak jawab.

Okay. Dah bulan dua kan?
Bulan tiga tak sampai lagi kan?
Bulan satu dah lepas kan?
Selamat datang kepada yg akan datang.
Selamat tinggal kepada yg akan pergi dan telah pergi.

Bulan satu dah lepas.
Dia dah pergi, boleh yuten balik?
Entahlaa.
Tapi ada tu yg dah pergi buat yuten balik.
Rindu aku kot.
Ada tu yang dapat pergi tapi taknak pergi.
Takut rindu aku kot.
Kahkahkah.
p/s:tidak ada kena mengena sama ada dengan yang hidup atau yang dah mati.

Many good things happened.
Many bad things happened too.
Jadi seimbang lah kan?

Dan for almost three years jugak, aku ada group cendekia.
Cendawan dalam tu lah yg aku tatap dekat dua or tiga tahun.
Cendawan dalam tu lah jugak yg dengar aku ketawa huha huha.
Cendawan dalam tu lah jugak yg tengok perangai gila mangkuk hayun aku.
Tahun ni, cendawan lain pulak yg ada dalam group cendekia.

Jadi situasi dia lain tahu?
Kalau dulu, kaum ladies senyap jek.termasuk aku
Kaum laki laki yg bising bagai nak rak.
Sekarang terbalik.
Lelaki budiman habis.
Hurm, perempuan lebih kurang laa.
Baru aku tahu, betapa senyap nya kelas tak ada cendawan yg dulu.
Sumpah, aku rindu gila.
Haha.

Untunglaah. ada pindah kelas ada pindah sekolah and ada jugak pindah rumah.
*hazirah especially(rindu dia) weehehehe*
Aku jugak yg stay.
Yelah.
Kalau korang rindu aku nanti macam mana?
Haa, susahkan susahkan?
Kahkahkah.

So, I am happy.
Sebab korang pergi.
Sebab korang tak pergi.
Ah, sebab aku tetap happy dengan whatever keputusan korang untuk blah atau untuk stay.
Sebab "do I care?"
KAHKAHKAH.

So, for all the good things i've done.
Say thanks to me.
Wuahahah.
And for all the bad things i've done.
I am sorry.