Wednesday, April 4, 2012

She's my SWEET SIXTEEN

Hai happy birthday happy bornday happy tuaday happy nenekday, nenek ku sayang :) I love you I love you I love you muah muah :*. Maaf, kami bukan lesbo.

Maaflaaa kita tak dapat nak jadik first wisher awak untuk birthday awak tahun ni. Sedih kitaa. Sobsobsob :'( :'( Habis awak tak call kita, kita nak call awak macam mana? Awak budak baik, mana bawak phone pun pergi sekolah :'( Hurmhurm, duduk hosetel lagii >.<

Aloh, tak payah nak kita kita awak awak sangatlaah, geli weh. HAHA. T-rex happy birthday eh. Aku tak dapat nak jadi orang first wish dekat facebook or twitter or whatsoever. Sorry sayaang, sorry sorry sorry.

Woih aku rindu mu gila  mu tahu? Lama nak mampus kita tak jumpa ork? Mu ah sombong gilaa taknak jumpa aku sekarang kan? Kfine lah. Harhar.-ngek-
Sokay laah. No matter how far you are or how long we haven't met, I'll always remember you and for sure I always love you. Hewhew :)

She's my BESTFRIEND. Okay kami kenal dah lamaa, 4 years ago. Well satu kelas kan masa form one. And masa form one, kami sangat sangat sangat rapat. And dia sangat sangat sangat baik. I love you muahmuah. Heheh. She's always there when I need someone. Thank you sayangg.